Ora është Sun Jan 20, 2019 10:33 pm

Forumi gjeneral


 • Forumi gjeneral

  Temat
  Mesazhet
  Mesazhi i fundit
 • Çështja kombëtare


  Diskutime të ndryshme rreth bashkimit kombëtar.
  2 Temat
  2 Mesazhet
  Wed Mar 03, 2010 10:04 pm
  DannY-G Histori Botërore
 • Kultura kosovare


  Rreth kulturës kosovare në të kaluarën dhe të tashmen.
  1 Temat
  1 Mesazhet
  Wed Mar 03, 2010 10:05 pm
  DannY-G Arti dhe muzika Kosovare
 • Historia shqiptare


  Diskutoni mbi historinë tonë duke servirur fakte historike që mund ti sillni nga libra historie, shtypi apo nga vetë ata që e jetuan një pjesë të historis.
  9 Temat
  15 Mesazhet
  Thu Mar 04, 2010 3:05 pm
  DannY-G Veshjet Popullore Shqipetare..
 • Historia e Kosoves


  Diskutoni mbi historinë e Kosoves duke servirur fakte historike që mund ti sillni nga libra historie, shtypi apo nga vetë ata që e jetuan një pjesë të historis.
  1 Temat
  4 Mesazhet
  Thu Mar 04, 2010 3:08 pm
  DannY-G :::Kultura:::
 • Shkenca dhe jeta


  Studime shkencore dhe te rejat me te fundit te shkences.
  4 Temat
  21 Mesazhet
  Thu Mar 04, 2010 3:18 pm
  DannY-G Planetet e Sistemit Diellor
 • Ekonomi & Biznes


  Ne kete forum do te gjeni informacione me karakter ekonomik nga ekonomia kosovare dhe ajo boterore. Studime, statistika dhe informacion te bollshem nga bursat dhe tregjet valutore.
  2 Temat
  2 Mesazhet
  Thu Mar 04, 2010 3:19 pm
  DannY-G Çfarë ndodh në botën e egër të Wall Street-it
 • Filozofi - Psikologji - Sociologji


  Gjithcka qe ka te beje me misterin me emrin "Njeri" . Ndajini mendimet tuaja me ne pasi te gjithe kemi pyetje dhe po kerkojme pergjigje.
  2 Temat
  16 Mesazhet
  Thu Mar 04, 2010 3:25 pm
  DannY-G Vetëvrasja

 • Mesazhe të rejaMesazhe të reja
 • Asnjë mesazh i riAsnjë mesazh i ri
 • Forumi është KyçurForumi është Kyçur